16/12-10

Hallå!
Idag hittade jag en super rolig blogg som jag ska börja följa.
Gör det ni också!!
http://jonesochgiftet.blogg.se/

14/12. Nu börjar det likna något!

Hallå!
Igår så hade jag ett möte med min handledare till projektarbetet. Jag behövde en liten knuff i ryggen och några tips för att komma igång. Och jo visst fick jag det! När jag kom hem så satte jag igång att kontakta olika bloggare här inne på blogg.se. Jag fick några fina svar av er och det tackar jag för!
Det är lite sent i kväll men ska försöka att skicka iväg några mail till fler för att ha något att jämföra med. Om alla skriver helt olika saker så väljer jag helt enkelt ut några av er som jag tycker var extra bra. Men hoppas att jag får ihop till en statistikvisning. I morgon sätter jag igång med det. Tack fina människor! :)
http://joucy.blogg.se/
Kolla in min fina väns blogg.
Och hjälp henne med hennes projektarbete också!
Här har ni henne.. så ni vill se mer av henne. för hon är fin :)

Dagens favoritblogerska!

Angelica Blick är en av mina favoritbloggerskor. 
Hon är jordnära och har en unik stil. 
Hon bryr sig aldrig om vad andra tycker och är sig själv rätt igenom bloggandet... - Följ och njut!


http://nyheter24.se/modette/angelicablick

första inlägget.

Det har tagit mig ganska så lång tid till att uppdatera denna blogg som ska vara en stor del av mitt projekt arbete. Det är ganska segt att få en bra start i sitt projekt och jag har gjort en massa research, försökt få tag i bloggare osv. Det blir nog lite magrare än vad jag förväntat mig. Men ha överseende. Jag har aldrig gjort ett såhär stort projekt förut. Jag ska försöka att skriva personligt men ändå så att läsare förstår att det är ett skolarbete. I nästa inlägg så ska jag skriva ner lite om vad en blogg egentligen innebär och vem som kom på det. Lite egna tankar och annat smått och gott. Jag hoppas i alla fall att detta kommer bli lyckat. Det är inte lång tid kvar tills den ska vara inne. Designen är i full gång. / A.M.T 

RSS 2.0